Op Hemelvaartsdag en 2e Pinksterdag zijn wij gesloten.

Authentiek of juist strak modern? karakteristieke verfsoortenWij bieden u vele merken met elk een geheel eigen historie en uitstraling. Kom gerust eens langs in onze winkel om geinspireerd te raken door onze uitgebreide collectie handgeschilderde kleurenkaarten.

deskundig interieuradvies bij
westerbroek in elspeet

exclusive paints & wallpapers

Oriënteren, ervaren en vrijblijvend, deskundig advies. In onze winkel staan wij voor u klaar. De plek waar u verf en behang in diverse stijlen en prijsklassen kunt bewonderen. Gaat u de woonkamer opknappen? De slaap- of babykamer? Of wilt u juist dat het huis van buiten geschilderd wordt? Kom langs in onze zaak aan de Nachtegaalweg in het Veluwse Elspeet en ervaar zelf wat verf en behang uitzoeken betekent in een gezellige sfeer! En mogen wij u een tip geven? Kies voor het aanbrengen van de verf of het behang voor onze vakschilders.

Bestel verf
nu online

Bestel onze unieke en hoogwaardige l' Authentique producten - zoals krijtverf en kalfverf, maar ook betonlook - nu eenvoudig en snel via de nieuwe webshop! 

  1. Ontdek westerbroek De winkel
  2. Landelijk schoon Buiten
  3. Less is more Leven
  4. Sober chique Koken
  5. L'Authentique Paints & Interior

farrow & ball of little green?
kom langs voor meer dan 500 stalenboeken

Kom langs in de winkel en blader eens door onze grote collectie van meer dan 500 boeken, vol met behangstalen: een enorme keus. U vindt bij Westerbroek toonaangevende merken als Ralph Lauren, Sanderson, Mulberry, Farrow & Ball en vele anderen. We helpen u graag!

alles voor kleur en sfeer,
in uw huis of kantoor
benieuwd naar ons werk?

blijf op de hoogte! volg ons op